Bootcamp.

Studio BodyMove – Leidsche Rijn – Utrecht

Als je in de Dikke van Dale kijkt betekent Bootcamp letterlijk: kamp waar mensen worden gedrild om ze discipline bij te brengen. Mijn Bootcamp lessen krijgen een andere invulling. We gaan in kleine groepjes (maximaal 10 personen) in de buitenlucht werken aan spierkracht en conditie. Doordat de groepjes klein zijn staat persoonlijke aandacht en uitvoering van de techniek op de voorgrond.

Als fysiotherapeut heb ik veel verstand van blessures en de preventie hiervan en weet ik hoe belangrijk het is om goede begeleiding te geven bij het trainen van mensen. Het leuke van bootcamp is dat iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau. Iemand met weinig sport ervaring of juist veel ervaring. Jong en oud of een blessure, iedereen kan mee doen in de bootcamp les.

In een uur tijd train je je conditie en spierkracht van je gehele lichaam. Vind je een uur heftig klinken? Of heb je weinig tijd? Studio BodyMove geeft ook bootcamp lessen van een half uur. In een half uur kan je namelijk ook erg goed aan je conditie en spierkracht werken.

Wil je ontdekken of bootcamp iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles