Van Fysio naar Studio Bodymove

Studio BodyMove Leidsche Rijn

Ik heb altijd met veel plezier in verschillende particuliere praktijken gewerkt. Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden en te coachen. Iedereen is anders en dat heeft mijn werk altijd nieuw en verrassend gemaakt. Toch mistte ik iets in mijn werk. Het stukje algehele conditie en voeding komt niet altijd terug in het werk als fysiotherapeut. Terwijl het toch essentieel is om goed voor je lichaam te zorgen. Daarom ben ik een andere weg ingeslagen. Ik wil juist aan de voorzijde werken met mensen. Zorgen dat ze fit en gezond worden/blijven. Niet mensen pas zien als ze in de kreukels zitten maar juist zorgen dat ze niet in de kreukels komen! Zeker in de periode met Corona wordt het extra benadrukt hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en goed in conditie te zijn.

Ook merkte ik tijdens het werken in een praktijk dat er een gat is na dat mensen bij mij uitbehandeld waren. Ze komen binnen met rugklachten en gaan de deur uit zonder rugklachten. Maar het liefste wil ik dat ze blijven trainen om hun core (rug/buik) spieren zo sterk mogelijk te houden. Maar helaas ontbrak dit vaak. Ik had geen adres waar ik ze direct heen kon sturen. Ik zocht naar een sportbegeleider met een fysiotherapeutische achtergrond en die naar oefeningen kan kijken met een fysiotherapeutisch oog.

Ik ben in dit gat gesprongen. Een sprong waar ik heel blij mee ben. Ik kan nu aan de preventieve kant werken met mensen. Iets waar ik heel blij van wordt!

Ik geef personal training en bootcamp in kleine groepjes (max 8 personen). Doordat de groepjes klein zijn staan persoonlijke aandacht en uitvoering van de techniek op de voorgrond. Op deze manier kan ik kwaliteit blijven bieden.

Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme jou mag helpen om je persoonlijke doelen te behalen!